Kátina er en erfaren hoppe på 12 år. Hun er 4-gænger med meget sikre og taktfaste gangarter. Hendes bevægelser er generelt over middel niveau, og selvom hun aldrig har deltaget i stævner, ser jeg en lille gemt T.2-stjerne i hende. 

Hun er 140cm og middel/robust bygget. En god stærk hest, som præsenterer sig flot.

Hun har i 2016 fået et hoppeføl, og hun kunne sagtens lave flere fine føl i fremtiden. 

F: Ás fra Lærkegården (8.28 tot)  M: Blíða fra Tyvekrogen (7.94 tot)

Kátina er hesten for dig, som ikke vil sidde og korrigere tölten på din ridetur: hun har nemlig helt styr på hvordan det skal gøres - så du kan bare sætte dig tilbage og nyde rideturen - HELE vejen. 

Hun er vant til at blive redet ud på tur alene, hvilket hun har gjort i mange år. Vi har ikke oplevet at hun er blevet bange for noget. Hun har sit fokus på rytteren i stedet. Hun er vant til at blive redet for sæddet og med let hånd. Hun har ikke megen erfaring i eftergivenhed.

Kátina har over middel vilje, uanset om du rider på bane eller tur, er hun klar på at arbejde. Samtidig er hun også hesten som sagtens kan skridte en tur for lange tøjler uden problemer. 

Generelt er hun meget velopdragen, både ved trailer, smed og lign. Hun ligger lavest i hierakiet, og er absolut IKKE "hoppet".  

Hun henvender sig til flere ryttere; dette kunne både være til herrer, til en dygtig/erfaren JR/Ung rytter eller bare til dig som drømmer om at kunne ride en taktfast tölt i lange baner. 

45.000 kr