Alle heste hos Pro-sale opstaldes under særdeles gode forhold.

" ..Vi ønsker at alle staldens heste opholder sig hos Pro-sale efter ejeres ejet ønske. Ejer udviser herved en stor tillid til staldens leder og rytter; Line Søgaard. Derfor tager vi ansvar for at alle hestene passes med stor respekt.." 

Alle heste har fri adgang til vand, adgang til wrap 3 gange dagligt eller græs 24 timer i døgnet, adgang til fold minimum 9 timer dagligt. 

(Størstedelen af alle salgs- og træningsheste opstaldes i løsdrift - dvs. fold i 24 timer, medmindre andet aftales) 

Vi ønsker ikke at sælge heste med sygedomshistorie - det er derfor kun sunde og raske heste du vil møde i stalden hos Pro-sale. 

Har din hest været i kontakt med sygdom inden ankomst, bedes dette oplyses inden ankomst. Såfremt din hest har andre "skavanker", som kræver behandling eller anden særlig pleje og pasning, aftales dette på forhånd. 

Der kan vælges imellem flere pris-pakker på opholdet hos Pro-sale, dette aftales individuelt, og vi finder den bedste løsning for dig og din hest.

Du forpligter dig, uanset hvad, på en dagspris på minimum 65 kr pr. dag, inkl moms.

Opholdet starter så snart hesten ankommer til Pro-sale's adresse, og afsluttes når hesten forlader adressen.

Du forpligter dig ligeledes til at beregne 10% af salgsprisen på din hest, som komissionspris til Pro-sale.

I tilfælde af at hesten virker syg eller er kommet til skade, forpligter Pro-sale sig til at tilkalde dyrlæge og tage kontakt til ejer.

Kontrakt på hestens ophold hos Pro-sale udfyldes inden hestens ankomst.

Hjemme på gården (Korupvej billede) opstaldes hestene i boks, eller mindre folde, i timer af døgnet imens træning og fremvisninger udføres, eller når hesten tilses af smed, oa.

I den resterende tid af døgnet står alle heste på store græsarealer ved Korup-Å, eller på vores skovfolde 400-500 meter fra gården. 

Alle hestene vænnes til træningsture alene, og de bliver trafikvant på kort tid.